Bennem a Nő

Szégyentől az Intimitásig

Egy egész napos műhelymunkára várlak Téged, akiben már megébredt a kíváncsiság és az elhatározás, hogy mélyebben megismerd a benned lakozó Nőt... Szeretnél ezzel a női minőséggel kapcsolódni önmagadban, de nem egészen tudod, hogyan tedd ezt...Ez a nap rólad szól, a Te időd és tered, hogy olyan irányokat és eszközöket ismerj meg, amik segítenek elindulni azon az úton, amire vágysz, nőiséged kiteljesedésének útján. Természetesen egy nap nem elegendő ahhoz, hogy minden egy csapásra megváltozzon, de mindenképpen segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, Benned a Nőhöz!

Délelőtt folyamán a méhünkkel kerülünk mélyebb kapcsolatba és egy méh gyógyító folyamatban veszünk részt közösen, hiszen a női méh a nőiség szellemi központja, minden amit egy nő élete során érez, gondol és tesz megtalálható energia lenyomatként a méhében. Valójában a méhünk kiterjesztése a kapcsolatrendszerünk.

Délután az ebédszünetet követően olyan gyakorlatok kerülnek sorra, amik erősítik a testtudatosságot, figyelmet és befogadást. Eszközeink ebben a folyamatban a mozdulatok, légzés, érintés és a letisztult kommunikáció. Elmélyülünk az intimitás témájában, keresve a saját válaszodat az örökös kérdésre Ki vagy Te az Intimitásban? Dolgozunk az odaadással, könnyedséggel és stabilitással, a bizalommal és biztonságérzettel, hogy otthon érezd magad a testedben... 

Időpont: Hamarosan...

Helyszín: Harnatpont Központ, Batthyány tér

Részvételi hozzájárulás: 10 000 ft.

A programra befizetett reszveteli dij 50 %-a lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.

A létszám korlátozott, így a részvételhez bejelentkezés szükséges.

Szeretettel várlak, egy határokat feszegető kalandos át-alakulás első állomására! 

Aisha