Egyéni konzultáció nőknek, férfiaknak és pároknak is

"Az intimitás a legnagyobb ajándék a világon: egymás teljességében osztozni."

Az egyéni konzultáció egy több alkalmas találkozó sorozat. Fókuszában az intimitás áll, azaz a kérdés, hogy Ki vagy Te valójában és hogyan élheted meg Önmagad?

Az intimitás megélése létszükséglet, mindenki vágyik rá, de épp ezért az érem másik oldalaként megjelenve félünk is tőle. Miért is? Önmagunkat megmutatni, annak tiszta minőségében, szerepek, álarcok, védekezés nélkül kockázatos, mert sebezhetővé válunk. Mégis, az intimitás egy teljesen más dimenziót jelent, ami létrejöhet szexualitással vagy nélküle, mert megengedjük a másiknak, hogy belénk pillantson, hogy olyannak lásson minket, amilyennek mi látjuk magunkat. Ha az intimitásoddal nem élsz megbékélve, magát az életet utasítod el. A szexualitás az emberi lét alapja, ezért is fontos saját intimitásunk, szexualitásunk felfedezése. 

Lehetséges (gyakori) kérdések, témák:

  • Hogyan teljesedhetek ki nőként vagy férfiként az életemben, párkapcsolatomban?
  • Szexuális önbecsülésünk kérdése, aki nem képes egy kapcsolaton belül saját vágyait és igényeit képviselni, kevésbé tud boldog és harmonikus kapcsolatot kialakítani a partnerével.
  • Önkép, testkép: tantrikus út- a test tisztelete
  • Mennyire vagy képes felszabadultan átadni magadat az intimitásnak? Lehetséges energetikai blokkok feltárása, oldása
  • Párként- Hogyan tudunk egyre mélyebben elmerülni egymás intimitásában úgy, hogy közben egyre magasabb minőségben, rezgésszinten kapcsolódjunk egymáshoz? Ebben is segítenek a különböző tantrikus technikák, beszélgetések.

Kérlek, akkor keress, ha valóban megérett benned az elhatározás a fejlődésre, változásra, gyógyulásra. A folyamat mély elköteleződést és bizalmat igényel elsősorban önmagad felé. Akkor keress, ha szembe mersz nézni, saját félelmeiddel, korlátaiddal és megszületett benned a bátorság mindezek átalakításához.

Amit én adhatok neked, elsősorban az elfogadás és a tudatos figyelem. A figyelem pedig a változás kulcsa, segíthetek, hogy benned is felébredjen vagy erősödjön a tudatosság önmagad, intimitásod irányába. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek összekötni a tudatost a tudattalannal a tantra, a szívünkben lakozó szeretet segítségével. Hiszek, a szellemiséggel átitatott intimitás tudatformáló erejében. 

Az első találkozón egy kb. 1 órás beszélgetés zajlik, melyben megismerkedünk, megnézzük, honnan indulunk el és hol vannak a fókuszpontok, átbeszéljük a következő találkozók tematikáját. Az többi találkozón beszélgetések (értő figyelem), bizalmon és érintésen alapuló gyakorlatok, légző technikák és meditációk (amik segítenek megtanulni a szexuális energiák irányítását, energiaközpontok tisztítását), néha mozdulatok (jóga) és energetikai kezelések várhatóak.

Az egyéni konzultáció folyamat hossza:

3-7 találkozó lehet, vagy igény és szükség szerint hosszabb, időtartama: 1 óra.

A találkozók díja: 10 ezer ft./ óra
Jelenleg online konzultacióra van lehetőség.  

Lehetőség van skype (online) konzultációra is. 

A találkozók időpontja keddi és csütörtöki napokon.

Egyéni online (Skype) konzultáció 

Ez a lehetőség mindazoknak szól, akik szeretnének fejlődni vagy gyógyulni az életükben, és keresik ennek lehetséges útjait, terápiás eszközeit. Előfordul, hogy az igény és a szándék határozottan megjelenik, de a mindennapokban rendelkezésre álló idő szűkös kereteket nyújt ehhez, Ezekben az esetekben segít a tecnnika, azaz az Online konzultáció, mely a Skype-on vagy Messenger-en keresztül zajlik. Így az 1 órás konzultáció, akár az otthonodból vagy máshonnan történik, valóban egy óra, nem több, oda-vissza utazás nélkül, azonban a konzultáció tartalma, intenzítása és mélysége jelen van.


Konzultáció Időtartama: 1 óra / 10 ezer ft.

Keress bátran :) 


Kinek ajánlom ezt a lehetőséget:

- Aki Budapesttől távolabb él, vidéken vagy külföldön

- Aki Budapesten él, de nagyon elfoglalt

- Aki szeretne elmélyülni az önismeretben, spiritualitásban, intimitása megismerésében.

- Aki szeretne fejlődni, tanulni a Tantrikus útról, és erősítené magában a Tudatos figyelmet és Jelenlétet.

- Aki gyógyulni szeretne élete valamely területén (munka, párkapcsolat, szexualitás...) mert úgy érzi élete megrekedt egy szinten és egy terápiás módszer, beszélgetés segítenne a továbblépésben, a blokkok oldásában és az áramlás újra indításában.