Magunkról...


Mondják, hogy két ember találkozása sosem véletlen... Hiszem, hogy bennünket is azért kovácsolt össze a sors -mind a párkapcsolatunk, mind a közös munka frontján- hogy legfelsőbb minőségeinket megvalósítva, valami olyat tudjunk mutatni az embereknek, amely a párkapcsolat szentsége felé hat.

Hosszú és rögös út ez, az önvalónkkal történő szembenézés elkerülhetetlen lépcsőfokaival. Hisszük a párkapcsolat fontosságát és szentségét, és hiszünk abban, hogy a harmonikus kapcsolat kulcsa, a hiteles önismeret mértéke.

Néhány távolinak tűnő évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, és jutottunk el aztán oda, hogy szeretnénk megfogalmazni a bennünk rejlő közös kincsünket, a felhalmozódott tapasztalatot, úgy, ahogyan mi látjuk, ahogyan bennünk él.

Így álmodtuk formába a 2015 szeptemberében megnyitott központunkat. Fontos állomásunk ez a megvalósulás szakadatlan útján, és szeretnénk, ha minél több embert, egyént, párkapcsolatot tudnánk hozzásegíteni mély és időtálló felismerésekhez, melyek aztán olajcseppek gyanánt hatják át a tágabb rajzolatban egymásba kapaszkodó fogaskerekeket.

Aisha

info@tantraflow.hu

Roland

info@tantrafflow.hu