Női Intim-szféra
9 hónapos önismereti tanfolyam

Ez a 9 hónapos, mozdulatokra és érintésekre, valamint beszélgetésekre és meditációkra épülő önismereti tréning, minden nőt megszólít, akiben már megébredt a kíváncsiság, hogy felfedezze a benne lévő csodát.

Neked szól ez a tanfolyam, ha szeretnél mélyen kapcsolódni a benned élő női minőséghez, ugyanis ez az időszak a valódi megtapasztalás útján segít, ráébreszt arra, ami a harmonikus párkapcsolatok és az önmagunkkal való kapcsolat megteremtéséhez szükséges.

A 9 hónap alatt mindenképp változni fogsz, nemcsak a havi együtt töltött hétvégek miatt, hanem az alkalmak közötti otthoni feladatok és önmagad női erejének felszínre hozása miatt is. 9 hónap hosszú idő, de a tényleges változáshoz idő kell és tér, valamint a folyamat átformáló ereje.

Miről is szól ez a 9 hónap?

- Gyakorlatokon keresztül erősítjük a testtudatosságot, ellazulást, figyelmet és befogadást.

- Foglalkozunk az Intimitással, feltérképezzük saját intimitásunk valódi határait, korlátait.

- Dolgozzunk az odaadással, könnyedséggel, stabilitással, megengedéssel, a bizalommal és biztonságérzettel.

- három szinten foglalkozunk a kapcsolatokkal, kapcsolat önmagunkkal, kapcsolat valaki mással, és kapcsolat a külvilággal.

A gyakorlatok hozzá segítenek a berögzült szerepeink feloldásához, tapasztalásaink átrajzolják korábbi énképünket. Az átalakulás egy új életminőség irányába mozdít bennünket, így egyre inkább képessé válunk megélni egy korlátlanabb, örömtelibb és kreatívabb önmagunkat minősítés nélkül, elfogadással.

Eszközeink:

- Jóga

- Kontakt tánc

- Dinamikus és Csend meditációk

- Előadások és interaktív beszélgetések (Szexualitás tantrikusan, Tudatos intimitás, Szerepeink és álarcaink, párkapcsolati dinamika energiák szintjén, Szakrális test felébresztése...)

- Tisztító és energiafeltöltő légzőgyakorlatok

- Mantrák

- Rendszerállítás

- Kreatív nőiséget erősítő feladatok

- Figyelmet erősítő gyakorlatok

- Érintésen alapuló tantrikus gyakorlatok

- Tantrikus érzéki masszázs alapok

Részvételi díj: 20 ezer ft./hétvége

Fizetés egy összegben a 9 hónapos kurzusra vagy két vagy 3 részletben egyéni megbeszélés alapján (180 ezer ft. vagy 2x 90 ezer ft. vagy 3x 60 ezer ft.)

Időpontok: 

11. 08-09.

12. 06-07.

01. 10-11.

02. 07-08.

03. 06-07.

04. 10-11.

05. 08-09. (Záró hétvége)

A hétvégék külön nem látogathatók, az alkalmak gyakorlatai, tematikája egymásra épül. 

A hétvégék időbeosztása: 

Péntek: 17.30- 21.30   és   Szombat 10.00- 17.00

Szabadon, nőként létezni...

Minden hölgynek szívből ajánlom ezt a videót, kacéroknak, visszafogottaknak, gömbölydedeknek, karcsúaknak, szolidaknak, nagyvilágiaknak és anyáknak- azoknak a nőknek, akik keresik, sejtik, remélik a bennük élő csodát.

 Női Intim-szféra 

2018.

Minden év szeptemberétől egy új csoport indul el együtt egy kalandos felfedező úton, saját nőiségének mind mélyebb megismerésével. Kezdetben mindenki kíváncsian vagy épp picit szorongva tekinget körbe, aztán ahogy telnek a hónapok a csoport energetikailag, érzelmileg és mentálisan is összekapcsolódik támogatva egymást, ezen a nem mindig sima úton...

A bizalom, kinyílás és megtartó női energia jellemzik ezeket a hónapokat egy intenzív, mély, mégis gyakran könnyedséggel teli belső munkával. A változás a végén kézzel fogható, ahogy ez a fotón is látszik, sok felismerés, feloldódó gátlások, a szakrális szépség és az intimitás valódi megélésének lehetőségével folytatják egyéni útjukat a  hölgyek.