Ősi Utak- Szakrális Női-kör

Heti egy este 10 héten keresztül

Felfedezheted és megtanulhatod értékelni és szeretni önmagad a hétköznapokban, amint a szakrális nőiség gyógyító kapuin keresztül kibontakozol. Ezek a természetes változás kapui, egy út a kiteljesedő Nő felé.

10 hét, 10 kapu, egy lehetőség, hogy kapcsolódj önmagadhoz,  Benned a Nőhöz.

Az alkalmak során foglakozunk és kapcsolódunk a bennünk megjelenő szavakhoz, az ételekhez, a mozdulatainkhoz, a megjelenésünkhöz, belső és külső tereinkhez, a bennünk lévő gyógyító minőséghez, tisztázzuk kapcsolatrendszerünket (elsősorban a szülő-gyermek és párkapcsolati viszonyrendszert), és foglalkozunk a szexualitásunkkal beszélgetések és gyakorlatok segítségével.  A kiindulópont, az első alkalom, a Szakrális Méhünk feláébresztées és gyógyítása, hiszen a méhünk női szellemiségünk központja, minden, amit életünk során nőként érzünk, gondolunk, teszünk energia lenyomatként megtalálható méhünkben. 

Kérlek, csak akkor jelentkezz a Női-körre, ha úgy érzed, valóban változni akarsz, és megszületett benned az elhatározás egy intenzív folyamatban való  részvételre, és megérett benned az elköteleződés 10 hétre a folyamat mellett és hosszabb távon Önmagad mellett. Ez a 10 hét nem lesz mindig könnyű és kellemes, de nem is erre törekszünk... (sok otthoni feladat is vár rátok a találkozók között, ezek segítik az átalakulásotokat). 

A részvétel csak mind a 10 alkalmon lehetséges, az alkalmak külön nem látogathatóak, mivel egymásra épül a tematika.  Akkor van csak értelme a jelentezésednek, ha minden alkalmon részt tudsz venni, mert a folyamat egy beavatási rituáléval zárul. Ha kimaradsz, nem tudsz részt venni az utolsó alkalmon, ami a Beavatási ritus. 

Időpont: Hamarosan...

Részvételi díj: 60 ezer ft. / 10 alk.