Bennem a Szakrális Nő

10 hetes online önismereti kurzus

"A női test, szellem és lélek harmóniájának vezérfonala, a lelki erő és bölcsesség újjászületése a nőiségben."

Ez a 10 hetes kurzus mindazoknak a nőknek szól, akikben már megébredt a kíváncsiság önmagunk, nőiségük mélyebb rétegeiben való megtapasztalására. Ez a 10 hét egy belső utazás a teljesség felé, a kiteljesedett Nő felé. Minden héten egy kapun kelünk át, ezek a természetes változás rítusai, kapui. Megtanulhatod ez idő alatt értékelni csodálatos önvalódat, amint a szakrális nőiség gyógyító kapuin keresztül kibontakozol.  

A folyamat kiindulópontja a méhed, ugyanis méhed állapota életed állapotát tükrözi. Méhünk minden emberi élet kapuja, amikor tiszteljük és becsüljük méhünket, akkor az az erő, kreativitás és a szépség csatornájává válik, ám amikor nem kerül meghallgatásra és elutasított marad, akkor méhünk betegségek forrása lesz. A női méh állapota közvetlenül a női elmét, lelket és tetteket tükrözi. Méhed érzelmeid tárházául szolgál, így állapota minden emberi kapcsolatodat is visszatükrözi. Ez a 10 hét segít, hogy felismerd ezt a birtokodban lévő méhben rejlő hatalmas energiát, és útmutatást ad, miként használd ezt a megnyilvánuló erőt, Anyaméh- bölcsességet életed átformálódása érdekében. A megszabadulás útjára léphetsz rá, a végső cél a teljes szabadság.

Amikor az életet választod, elég bátornak kell lenni ahhoz, hogy feláldozd régi, túlhaladott önmagad. A megsebzett nőből megszentelt nővé alakulsz. Megszabadulsz a visszahúzó mintáidtól, állapotaidtól és helyébe a bátorság, az öröm és szépség költözik.

Ahogy növekedsz és szakrális nővé emelkedsz úgy gyógyulsz megszámlálhatatlan dimenzióban a gyógyulást adó megerősítések és meditációk, a vizualizációk, a szakrális tánc és jóga, a böjt, az élettel teli ételek fogyasztása, a különböző tisztító légzőgyakorlatok, szakrális oltár körüli tevékenységek, az elmélet, és a természetes gyógymódok által feltöltekezve természetes intelligenciával.

Miként a lótusz a napfényben, te is Szent Nővé virágzol.

A kurzus márciusban kezdődik és 10 héten át május  végéig tart. A regisztráció után megkapod a részvételi díj rendezésére szóló és a tanfolyammal kapcsolatos információkat. Mindezek után bekerülsz egy Facebook zárt csoportba, ahol mindennap kapsz napi információt, gyakorlatot vagy épp elméletet a sikeres haladásod érdekében, bejelentkező videó formájában. A csoporton belüli interaktív beszélgetésre, kérdések feltevésére és megosztásra természetesen van lehetőség. A kurzus végét egy beavatási rítussal zárjuk. 

Akkor jelentkezz a kurzusra, ha valóban változni akarsz és ennek érdekében hajlandó vagy, nemcsak beszélni és vágyakozni, hanem tenni is érte, ugyanis a 10 hét tele lesz feladatokkal, melyek mind a tisztulási, mind az átalakulási utadat szolgálják. Ha megszületett benned a döntés a változás, gyógyulás mellett és el tudod magad kötelezni 10 hétre Önmagad fejlődése mellett, akkor ez a kurzus Téged vár, a Benned élő Szakrális Nő téged vár...

A tanfolyam indul: Május 23-tol  től 10 héten át 

Jelentkezés: Május 10-ig.

Részvételi hozzájárulás: 65 ezer ft./fő/10 hét

 A programra befizetett előleg ((30 ezer ft .) lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.

A tanfolyamot tartja: Hortolányi Anikó (Tantrikus szemléletű segítő, tanácsadó

Segítő asszisztens: Kubinyi Tünde