Elmélyülés- Meditáció- Öngyógyítás

Tantra (lingam és yoni) masszázs


Miről is szól a tantra masszázs?

Jellegében egyszerre meditatív és gyógyító, egyfajta meditáció, mert a tudatos figyelem és jelen-lét módosult, emelkedett tudatállapotot hoz létre, ugyanakkor gyógyító, mert a gyengéd, érzéki érintések, simogatások intenzív hatást fejtenek ki a testre és az energiarendszerre, így elindít öngyógyító folyamatokat . A masszázs segít megtapasztalni a teljes ellazulás állapotát, az érzéki örömök megélését, hogy közelebb kerüljünk az önelfogadáshoz, önszeretethez.

Hogyan zajlik egy tantra masszázs?

A két órás találkozó során egy meghitt, varázslatos térben a megérkezést követő rövid beszélgetés után a teljes test átmasszírozása történik teljes figyelemmel és odaadással, felébresztve a befogadóban a megérkezés, felszabadultság és teljesség érzését. A lágy, gyengéd mozdulatok oldják az érzelmi-szexuális blokkokat, felébresztik a spirituális erőket, mely által önmagad tanítójává és gyógyítójává válhatsz. Az energiahiányos, elfáradt területek ismét élettelivé és vibrálóvá válnak, így egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá válhatunk.

Az önmagunk iránti valódi tisztelet és elfogadás érzésének kifejlesztése elmélyíti az önmagunkkal és másokkal való összekapcsolódás érzését. A tantra gyakorlói arra törekszenek, hogy könnyedén tudják irányítani tudatosságukat, hogy összhangban legyenek belső állapotaikkal, miközben figyelnek a partnerükre is.

A tantra (lingam/yoni) masszázs ára: 30 ezer ft. / 2 óra

Tantra masszázs oktatás

Egyéni formában, pároknak is

Az oktatás egy lehetőség a mélyebb kinyílásra Önmagad és ezáltal mások irányába is. A tanító program alatt nemcsak a technikai fogásokat tanulhatod meg, hanem azoknak az alapminőségeknek a ráhangolódásában, megtapasztalásában is segít, mely a kiindulópontja egy figyelemmel és szeretettel teljes kapcsolódásnak egy érzéki masszázs során.

Egyéni Tantra masszázs oktatás!

Az egyéni oktatás 2x 2,5 órában történik egy kényelmes matracon, meghitt környezetben. A megérkezést követően egy rövid beszélgetéssel ismertetjük a masszázs elméleti, energetikai hátterét, majd egy tantrikus meditáció segít a az ellazulásban, az elmében zajos gondolatok elcsendesítésében. Ezt követően végig haladunk a teljes test, valamint a yoni illetve lingam masszázs mozdulatain. Az alkalmak lehetőséget adnak, hogy betekintést nyerj a női és férfi minőségek rejtelmeibe. Fontos a masszázs során a tiszta figyelem, tisztelet, öröm, tudatosság, befogadás és jelenlét állapotainak megélése.  

Modelleket természetesen biztosítunk, időpontot telefonon vagy email-en tudunk egyeztetni. Párok is jelentkezhetnek, ez esetben ők egymás modelljei lehetnek, a tananyag vázlatát az oktatás végén írásban is átadjuk.

A tantra (lingam/ yoni) masszázs oktatás ára: 2x 25 ezer ft./ 2x2,5  
 
A programra befizetett előleg lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.
 

 Tantra masszázs alaptanfolyam

Kis csoportban

Kiscsoportos formában (max. 10 fő) az oktatás egész napos, 9-19 óráig egy ebédszünettel. A tanfolyam egy elméleti és egy gyakorlati részre oszlik ketté. A nap első felében az elméleté a föszerep, ahol megismerkedünk tantrikus alapfogalmakkal, a masszázs energetikai hátterével (mit miért is csinálunk a masszázs során) és a bennünk lévő elemek hatásával. A szexuális energia irányításának lehetőségeivel a masszázs során és természetesen a masszázsra való előkészülés eszközeivel, gyakorlataival. (légzőgyakorlat, meditáció)Az ebéd szünetet követően párokba rendeződve, végig haladunk az alap érintés minőségeken és a test olajos masszázs fogásain.

A tanfolyamra párok is jöhetnek, természetesen a gyakorlati rész során együtt maradnak és egymás modelljei lesznek. Semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamon való részvételre, csak kíváncsiság és nyitottság.

A tanfolyam ára: 25 ezer  ft.
A programra befizetett előleg  (10 ezer ft.) lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.
 

IDŐPONT:  hamarosan...

Masszőrök és oktatók

Aisha

Tantra masszázs oktató

Egy indiai felfedező utazásnak köszönhetően született meg bennem a változás, mely elindított ezen az úton.

Felismertem a mozgásban és az érintésben rejlő lehetőségét annak, hogy a Tudatos figyelem segítségével, egyre közelebb kerülhetünk Önmagunkhoz...

Fokozatosan találtam rá a Tantra útjára, ami a mozdulatokon és intimitáson keresztül vezet a tudat tágulásához és egy csodálatos kinyíláshoz feszegetve határokat, feloldva korlátokat.

Örömmel és izgalommal tölt el, hogy tapasztalásaimat átadhatom, utat engedve így a közösen megélhető jelenlétnek és bölcsességnek.