TantraFlow

Figyelem- Tudatosság- Kapcsolódás

A TantraFlow mindazoknak szól, akik már egy ideje az önismereti úton haladnak és a tudatos érintések, kapcsolódások, jógagyakorlatok és légzéstechnikák segítségével tágítják tudatuk határait. Az est elején néhány alapvető technikával ismerkedünk meg, ami fontos lehet egy tudatos, mély kapcsolódásban. Ebben eszközeink a tisztító légzőgyakorlatok, jóga ászanák vagy más testtudatosságot fejlesztő átmozgatások.

Saját magunk felkészítése után néhány, az egységes csoportenergia kialakulását segítő, egymásra hangolódó, érintésen alapuló kapcsolódások következnek párokban, vagy hármas-négyes csoportokban létszámtól és a nemek arányától függően. Végül, megszakítás nélkül egy hosszabb Flow folyamatban szabadon átadjuk a teret a személyes tapasztalásoknak.

A csoport létszám korlátozott, ezért bejelentkezés szükséges.

Részvételi díj: 4500 ft.

A program 3 hetente péntek esténként van 18.30-kb. 22.00-ig

Időpont:  Június 5. péntek

TantraFlow pároknak

Bevezetés a Tantra világába

Ez az este mindazoknak a pároknak szól, akik szeretnének elmélyülni egymás intimitásában, miközben az ellazuláson és feltöltődésen túl, egy magasabb tudatállapot egyéni útját ismerhetik meg egy biztonságos, bensőséges közegben.

A párkapcsolat egy kitűnő tér, hogy a másik tükrében megismerd önmagad, hiszen a társunk egyben önmagunk tükre es árnyéka is. A lelki, spiritualis és a szexuális fejlődés lehetséges azon az emberen keresztül is, akit szeretünk, együtt, kézenfogva, néha egymásnak támaszt nyújtva és fogadva, mégis saját egyéni utunkat járva...

Az est célja, hogy megtapasztaljátok a kölcsönös figyelemmel teli érintéseket, a bizalommal teli kinyílást saját intimitásotok és kedvesetek felé. A gyakorlatok által közelebb kerülhettek egymáshoz és lehetőség nyílik újra felfedezni egymást, és megtanulhattok olyan alap tantrikus gyakorlatokat, melyet hazavihettek és közösen gyakorolhattok tovább...

Mi várható a program alatt?

 • Ismerkedés a Tantra világával, alaptechnikák megismerése
 • Tudatos érintések megtapasztalása
 • Elazulás, feltöltödés
 • Szív kinyílása a vezetett gyakorlatoknak köszönhetően
 • Esetleges feszülltségek oldódása

Időpont: Hamarosan...

Részvételi díj: 14 ezer ft./ pár 

A programra befizetett részvételidíj  50%-a lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg. 

A részvételhez bejelentkezés szükséges, mert a csoport létszáma korlátozott.

Tantra tanfolyam pároknak

(6 alkalmas/ heti egy este)

A Tantra, az alárendelés útja, segít átlépni azt a korlátozó képet, amelyet magadról, egodról alkottál, így átadhatod magad valódi, kiterjesztett Önmagadnak.

Ez a tanfolyam mindazoknak a pároknak szól, akik szeretnék önmagukat és szexualitásukat megismerni, elmélyíteni vagy az esetleges ,e területtel kapcsolatos blokkokat, gátlásokat feloldani a tantrikus út tapasztalásai által.

A Tantra egy szexuális út, rítusok és testgyakorlatok olyan ősi rendszere, ami a nemi szenvedélyben rejlő óriási alkotó energiát használja fel arra, hogy az embert egy magasabb tudati állapotba jutassa, ezt az utat járva testünk tanítóvá válhat.  A Tantrában benne van a szexualitás és spiritualitás, a hagyományőrzés és spontaneitás. 

A program fókuszában az érzéki örömök megfigyelésén, fokozásán és az együtt eltöltött minőségi időn túl, a vezetett gyakorlatoknak köszönhetően fizikai és energetikai szinten segítjük a harmonizálást, az öröm megélését. A gyakorlatok hatása és a közösen eltöltött idő mély, belső változásokat idézhet elő.  

Mire jó a Tantra?

 •  Megfiatalodás: szervek regenerálódnak, a nemi mirigyek revitalizálódnak
 •  Párkapcsolat elmélyítése, megújulása
 •  Intuíció erősődése: a 3. szem csakra automatikusan kinyílik
 •  Pszichoterápia: megszabadulás a fóbiáktól, szorongástól, agressziótól, depressziótól és   korlátozó blokkoktól, hiedelmektől.
 •  Álomfejtés: A tantrikus kriya jóga eljutatt a Bindu állapotba, az álom és az ébrenlét   állapotába. Az álmok minősége így új értelmet és intenzitást nyer.
 •  Tudatalatti újraprogramozása (meditáció)

Mi várható a program alatt?

 • Test feltöltése pránikus energiával
 •  Csakrák felébresztése
 •  Testhelyzetek és energiakörök
 •  Tantrikus, érzéki masszázs
 •  Tested/ lelked belső folyamatainak tudatosítása
 •  Ellazulás és tudatos figyelem

Időpont: Hamarosan...

Részvételidíj: 70 ezer ft./pár/6 alk. 

A programra befizetett előleg (30 ezer ft.) lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.

A részvételhez bejelentkezés szükséges, mert a csoport létszáma korlátozott. 

Tantra önismereti hétvége

Tudatos figyelem gyakorlása

Ez az önismereti hétvége azoknak szól, akikben már megszületett a kíváncsiság saját intimitásuk, szexualitásuk megismerésére, és ráébredtek arra, hogy a szexualitás jóval több, mint egy aktus... szexualitásunk mélyén Önmagunkat, halálon túli egyéniségünket leljük.

A Tantra útja egy olyan önismereti út, ahol a szexuális energiáink segítségével léphetünk túl a szexualitásunkhoz való világi kötődésünkön, így épp a fizikai testünk válik a tanítónkká. A Tantra célja nem a szexualitás, ezt az energiát a tantra közvetítő közegként használja, hogy megérkezzünk a középpontunkba, Önmagunk szeretetébe. 

A hétvége során a Tantra eszközeit használva közösen, a mozdulat-érintés-légzés transzformáló hatásának megfigyelésével és tudatosításával, a csoportenergia megtartó erejével haladunk ezen az úton, hogy érzelmileg egy mélyebb, szellemileg egy magasabb tudatszintre érkezzünk.

Eszközeink:

 • - jóga (ászanák)
 • - légzőgyakorlatok (pranayama)
 • - meditáció
 • - mantrák
 • - mudrák
 • - szexuális energiák megfigyelésére irányuló gyakorlatok

Mindezekben segítenek bennünket a kapcsolódások, a tudatos figyelem, a tiszta kommunikáció és szeretet áramlás. 

Időpont: Hamarosan...

Részvételi díj: 27 ezer ft/ hétvége

 A programra befizetett előleg  lemondás esetén, nem jár vissza, illetve ha 24 órán belüli lemondás történik akkor nem jár vissza a teljes befizetett összeg.

A részvételhez bejelentkezés szükséges, mert a csoport létszáma korlátozott.

" A tantrikus szex tanulmányozása nem annyira a teljesítmény kérdésére irányul. A kölcsönös, tökéletes önfeladás elsajátítására szolgál, az intimitás legmagasabb szintjének eléréséhez. A szex 50 éves kor felett is kitűnő. Nem vagyok vallásos, de hiszek Istenben és hiszem, hogy kapcsolatom a spiritualitással azon kapcsolaton keresztül történik, amelyet azzal a személlyel ápolok, akit szeretek."

(Sting)