Tantrikus Méh-tánc

Dinamikus meditáció

A lelki erő és bölcsesség újjászületése a nőiségben

Az ember alapproblémája az, hogy elrejti valódi természetét, és az önmegvalósítás drámai küzdelmeibe bonyolódva, folyamatos elismerésre és a vágyak kielégítésre törekszik...

A Tantrikus út, a tudatos önmegismerés, a személyes felfedezés és tapasztalás útja. Rítusok és testgyakorlatok olyan ősi rendszere, ami a szexuális energiában rejló hatalmas alkotó energiát használja fel arra, hogy az embert egy magasabb tudati állapotba juttassa. 

Szakrális méhünk tánca is egy rituálé, mely segít, hogy bensőséges kapcsolatba kerüljünk Önmagunkkal. Amilyen kapcsolatban vagyunk a méhünkkel, olyan a viszonyulásunk saját nőiségünkhöz is. Ha tiszteljük és becsüljük a méhünket, akkor az, a szépség, az erő és a kreativitás csatornájává válik. ellenkező esetben betegségek forrása lehet. A női méh állapota közvetlenül a női elmét, lelket és tetteket türözi. A Méh-tánc  rendszeres gyakorlása előidézi a fizikai megtisztulást és szellemi megújulást. Mozdulatok, melyek lágyan egymásba olvadnak, természetes módon, gyengéden vezetve vagy épp intuitívan, szinte észrevétlenül lazulunk el, miközben a gyakorlatsor fejleszti a légzést, a rugalmasságot, elindítja a méh öngyógyító energetikai folyamatait, harmonizálja a csakrákat és emeli a rezgészintet. 

A mozgás meditációk két hetente kedd esténként: 18.00- 20.00 óráig tartanak.

Öltözéknek laza, kényelmes viselet ajánlott.

Részvételi díj: 3000 ft.

Időpont: Hamarosan...

A részvételhez bejelentkezés szükséges.